Clienti

Acreditari

Politica de mediu

Cere o oferta

Putem sa va oferim solutii personalizate.

Contactati-ne! sau
Solicitati-ne o oferta!

Cere o oferta acum

Servicii - Executie

Executie Executie Executie

EXECUTAM:

 • Utilaje la tema pentru diverse scopuri tehnologice din Industria Constructiilor de Masini, Industria Aeronautica, Industria Prelucrarii Lemnului si a Mobilei, Industria Metalurgica, Industria Materialelor de Constructii, Industria Constructoare de Automobile, Industria Navala, pe baza temei beneficiarului sau a unei teme proprii convenite cu acesta.

 • Reparatii si modernizari de utilaje cu actionari hidraulice si pneumatice cum ar fi: prese, sisteme de manipulare si transport, echipamente hidraulice de pozitionare si blocare etc.

 • Subansamble si utilaje cu scopul maririi performantelor acestora prin introducerea elementelor de actionare de ultima generatie (actionari hidraulice proportionale sau servocomandate, actionari electrice cu convertizor de frecventa, etc).

CEROB executa si repara toata gama de cilindri hidraulici, avand presiune de lucru pana la 400 bar si diverse curse de lucru. Tijele cilindrilor sunt cromate si camasile honuite, iar elementele de etansare provin  din import.