Clienti

Acreditari

Politica de mediu

Cere o oferta

Putem sa va oferim solutii personalizate.

Contactati-ne! sau
Solicitati-ne o oferta!

Cere o oferta acum

Noutati - Furtunuri Parker – calitate accesibila

Furtunuri Parker – calitate accesibila

Recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea produselor, Divizia industriala de furtunuri Parker pune la dispozitia profesionistilor sisteme acreditate si testate. Produsele din gama furtunuri Parker sunt special concepute pentru a gestiona eficient orice tip de aplicatie pentru care sunt utilizate. Alaturi de calitatea incontestabila, acreditata a furtunurilor Parker, un alt element cu o importanta crescuta este acela ca din perspectiva financiara, acestea sunt accesibile tuturor profesionistilor cu activitate in domeniu.

Reflectand calitatea la cele mai inalte standarde, gama de furtunuri Parker raspunde cerintelor in ceea ce priveste utilizarea industriala generala, precum si cerintelor specifice formulate de pietele de specialitate.

CEROB, prin intermediul Parker Store iti pune la dispozitie o gama larga de furtunuri industriale, astfel incat sa indeplineasca in totalitate cele mai specifice cerinte.

In inventarul nostru vei gasi furtunuri pneumatice: furtunuri din cauciuc Parker Push-lok cu insertie textila (DN6-DN25), racorduri tip bradut, tuburi din plastic cu diametru exterior cu dimensiuni cuprinse intre Ø3 si Ø14 pentru racorduri rapide tip push-in, precum si furtunuri hidraulice: furtunuri de presiune medie si furtunuri de inalta presiune, DN6-DN50, cu doua, patru sau sase insertii metalice si cu o presiune de lucru de pana la 450 bar, furtunuri flexibile si furtunuri sertizate.

Alegerea sistemului de furtun hidraulic optim, iti garanteaza obtinerea unor beneficii incredibile. Printre beneficiile oferite de un sistem de furtun hidraulic potrivit se numara: durata de utilizare crescuta, cresterea productivitatii si operarea facila.

furtunuri hidraulice, furtunuri pneumatice, furtunuri industriale, sisteme de furtunuri, furtunuri Parker

Alaturi de produsele de inalta calitate puse la dispozitia ta prin intermediul Parker Store, gandim de fiecare data modalitati prin care sa venim in intampinarea ta cu servicii de inalta calitate, menite sa iti eficientizeze activitatea.

Asfel, suntem la dispozitia ta pentru a-ti oferi consultanta si chiar pentru a realiza analize profesionale, acreditate pentru sistemele pe care le detii.

Mergem mai departe cu dorinta noastra de a te sprijini in demersul de a intreprinde activitati sigure si iti punem la dispozitie, in perioada iulie-august, serviciul gratuit de testare a uleiurilor hidraulice utilizate, atat prin intermediul laboratorului mobil, care se deplaseaza la sediul firmei tale, cat si la sediul CEROB din Bulevardul Metalurgiei.