Clienti

Acreditari

Politica de mediu

Cere o oferta

Putem sa va oferim solutii personalizate.

Contactati-ne! sau
Solicitati-ne o oferta!

Cere o oferta acum

Acreditare HTC

Acreditare HTC Acreditare HTC Acreditare HTC Acreditare HTC Acreditare HTC

Parker Hidraulic Technology Center

  Ce reprezinta conceptul de HTC?

  Conceptul a fost introdus de Parker Hannifin Co. pentru a intampina nevoile clientiilor si, in acelasi timp, pentru a ridica nivelul serviciilor furnizate de catre distribuitorii autorizati. Aceste centre au lucratori specializati, care va pot pune la dispozitie servicii complete pentru necesitatile dumneavoastra hidraulice si pneumatice. Apelarea unui Parker Hydraulic Technology Center este singura operatiune pe care trebuie sa o faceti pentru a va rezolva integral, si la un inalt nivel tehnic, problemele legate de echipamentele si utilajele cu actionare hidro-pneumatica.

   Din anul 2004, CEROB detine statutul de PARKER HYDRAULIC TECHNOLOGY CENTER, prin care concernul Parker Hannifin certifica si garanteaza calitatea lucrarilor efectuate de catre societatea noastra.

   Statutul de Parker HTC atesta atat capacitatea specialistilor CEROB de a efectua lucrari de proiectare, montaj, punere in functiune pentru utilaje de cele mai diverse tipuri si cu diverse intrebuintari, din diferite ramuri industriale, dar si nivelul ridicat al dotarii tehnice de care dispune firma noastra.